Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

skeptický

23. 3. 2011 16:38
Pokud je diagnóza pravdivá,

pak bych byl opravdu nešťastný. Léky na Parkinsonovu chorobu zabírají jen dočasně, navíc tato nemoc je často spojena s plíživou demencí a časem zůstane upoutána na lůžku. Nechápu lidi, kteří jsou šťastní, že jsou nemocní a pobírají důchod.

0 0
možnosti
RW2

Roger Wilco 2

23. 3. 2011 12:20
.

Problém je ten, že ta paní neměla správnou barvu kůže. Jinak by důchod dostala naprosto bez problémů. Kdysi jsem potkal na poště u okénka mladého urostlého cikána, na první pohled naprosto zdravého, jak si šel vyzvednout invalidní důchod. Otevírala se mi kudla v kapse.

0 0
možnosti
T

torstyn

23. 3. 2011 12:16
Vaše kamarádka

 není nemocná je jen líná a odvykla si pracovat. Je to takový klasický dojič soc.systému a bohužel není jediná. Myslím si ,že tu nemoc jí doktorka nešla jen proto aby od ní měla pokoj a nemusela se již s ní zabývat a mohla léčit potřebné lidi.I její reakce na zjištěnou nemoc se dá přirovnat k výhře jackpotu ve sporce. Opravdu nemocný člověk by z této nemoci asi radost neměl pokud zná její průběh.

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2091x
Teprve po letech jsem zúročila léta novinářské praxe v krátkých příbězích. Je v nich vesnice i malé město, něco z autobiografie, něco z fantazie.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy