Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

StřeLenka

19. 5. 2010 8:44
Lenost

Opakuji již 100x zopakované, vše je to jen a pouze o lenosti. Je mnohem pohodlnější sedět v křesílku, čučet na telku a baštit než zvednout zadek a trochu se hýbat. Bohužel, většina má představu, že když si půjde jednou za měsíc zacvičit, tam se totálně odrovná (logicky...), kila půjdou dolů sama.

Z vlastní zkušenosti toto vyvracím. Zhubnout je fuška, ale stojí to za to. K něčemu to začlo být až po 4 hodinkách ve fitku týdně a hlavně po změně jídelníčku. Dobré ale je, že se mi sport stal drogou, teď je mi divné když vynechám...

Proto je důležité vézt děti k pohybu od mala i přes jejich mírný odpor a hlavně jít jim příkladem.

0 0
možnosti
M

motylek_02

19. 5. 2010 8:13
proboha

proc se hlavni hrdinka jmenuje Vanessa? kdyby mila zlata OPRAVDU chtela zhubnout, tak zhubne. tohle je lenost nejvyssi a nikoho neomlouva (v dospelem veku), ze kdyz byl maly, tak to bylo tak nebo onak. Zacit se da vzdycky, je to tezke, je to drina, ale kdo chce, tak to zvladne. Na skole jsme meli spoluzacku, byla silna, ale pohodova baba a usmevava. A chlapi se o ni tahali, sve napadniky vzdy mela a kluci to byli pohledni a sikovni. takze tak.

0 0
možnosti
  • Počet článků 120
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2091x
Teprve po letech jsem zúročila léta novinářské praxe v krátkých příbězích. Je v nich vesnice i malé město, něco z autobiografie, něco z fantazie.

Seznam rubrik

Oblíbené stránky

Oblíbené blogy